1 euro roulette

Als je roulette gaat spelen, dan kan je kiezen uit verschillende tafels en varianten. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een high limit roulettetafel of een standaard tafels. Bij de meeste tafels is de minimale inzet 1 euro. Er zijn soms wel uitzonderingen met € 0,50 per ronde. 1 euro roulette worden de tafels ook wel genoemd waarbij je vanaf 1 euro kan meespelen. Er zijn ook spelers die met dit bedrag beginnen te spelen en vervolgens met de Martingale strategie gaan spelen. Het startbedrag loopt al snel op tot honderden euro’s. Ze horen dankzij deze strategie tot de high rollers. Ondanks dat het high rollers zijn beginnen ze altijd klein om hoog te eindigen. Er kunnen natuurlijk ook andere redenen zijn om te beginnen met een bedrag van slechts een euro. Ondanks dat je overweegt met kleine bedragen te spelen kan er ook een voordeel zitten aan hoog inzetten. Wij hebben de voordelen van hoge inzet roulette voor je uitgezocht.

Win meer geld met een hoge inzet

Je inzet bepaalt uiteindelijk hoeveel geld je gaat winnen. Er zijn genoeg spelers die spelen volgens een strategie. De meest gekozen strategie is er één waarbij er vooraf een nummer wordt uitgekozen. Dit kan een nummer zijn waarbij de speler een goed gevoel heeft of gewoon een nummer die vaak valt. Bij de meeste roulette spellen staan de hot nummers aangegeven. Je kiest een nummer uit en dit nummer hou je vast. Dit wil zeggen dat je niet meer verandert van nummer. Je kiest bijvoorbeeld voor geluksnummer 7. Elke ronde zet je een bedrag in. Je hebt 35 keer de kans om te verliezen voor je pas echt verloren hebt. Het is belangrijk dat je aan een nummer vasthoudt en dat je telkens hetzelfde bedrag inzet. Als je slechts 1 euro inzet en het nummer valt dan win je € 36. Dit is natuurlijk leuk, maar het wordt nog leuker als je elke ronde € 100 durft in te zetten. Je wint dan € 3600 als het nummer valt. Als je een echte high roller bent durf je misschien zelfs € 1000 per ronde in te zetten om € 36.000 te winnen!

Speel met de Martingale strategie

Eén van de meest succesvolle strategieën in de online roulette wereld is de Martingale strategie. Je kan deze strategie alleen niet spelen als je geen high roller bent. Je moet een groot budget beschikbaar hebben en spelen aan een hoge limiet tafel. Als je hieraan voldoet dan win je altijd met roulette volgens de Martingale. Je kiest een spel uit met enkelvoudige kansen. Hierop zet je bijvoorbeeld 1 euro in. Als je wint dan win je € 2. Als je verliest dan verdubbel je de inzet en zet je opnieuw op in op dezelfde kans. Stel dat je rood/zwart kiest en je kiest voor rood, dan blijf je vasthouden op rood. Vanwege de winkans van 50% valt rood altijd. Ongeacht hoe lang je moet doorspelen doordat je telkens bij verlies verdubbeld blijf je winnen. Als je wint begin je weer met je begin inzet van bijvoorbeeld € 1. Je winst zal ook altijd € 1 zijn. Dit is leuk, maar minder leuk als je bijvoorbeeld begint met € 100. Als je Martingale met € 100 speelt, dan is het wel slim om een high limit tafel van € 75.000 te pakken en te spelen met een groot budget.

Probeer zelf eens met een hoog limiet te spelen

Heb je nog nooit een gokje gewaagd met grote bedragen bij roulette? Roulette is een spel waarbij je het wel kan uittesten. Met bijvoorbeeld een Martingale strategie is de kans klein dat je echt verliest. Je moet alleen wel voldoende speelgeld hebben om te blijven verdubbelen en je moet aan een hoge limiet tafel spelen. Als je netjes aan de regels houdt kan er weinig gebeuren en kan je heel veel geld winnen!

€250 + 100 FS